Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, a inregistrat anul trecut afaceri de aproximativ 340 de milioane de lei, echivalentul a 93,6 milioane de euro, dublu fata de nivelul din 2004. Compania a consemnat anul trecut un profit brut in c
Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, a inregistrat anul trecut afaceri de aproximativ 340 de milioane de lei, echivalentul a 93,6 milioane de euro, dublu fata de nivelul din 2004. Compania a consemnat anul trecut un profit brut in crestere cu 37,4% fata de 2004, la circa 4,1 milioane de euro.
Calculat in dolari, nivelul cifrei de afaceri din 2005 este de 116,4 milioane de dolari, depasind estimarile prezentate de companie la inceputul anului trecut, de 100 de milioane de dolari.
Compania a realizat in 2005 o serie de proiecte de modernizare pentru firme din grup, cum ar fi Rompetrol Rafinare si Rompetrol Petrochemicals, precum si revizia la rafinaria Petromidia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.