SIF Oltenia a inregistrat in primul semestru o valoare a activelor nete de 1,75 mld. lei, inregistrand o crestere cu 14,4% fata de nivelul de 1,53 mld. lei consemnat la finele anului trecut. Conform raportarilor societatii, cea mai mare pondere in ca
SIF Oltenia a inregistrat in primul semestru o valoare a activelor nete de 1,75 mld. lei, inregistrand o crestere cu 14,4% fata de nivelul de 1,53 mld. lei consemnat la finele anului trecut. Conform raportarilor societatii, cea mai mare pondere in cadrul activelor, de 1,37 mld. lei, a fost constituita din valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare admise sau tranzactionate pe o piata reglementata din Romania. In structura activelor totale au mai fost incluse si alte valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare - 262,09 mil. lei, depozite bancare - 48,8 mil., conturi curente si numerar - 0,28 milioane lei si titluri de participare la fonduri mutuale - 0,57 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.