PricewaterhouseCoopers este singura companie de consultanta financiara ramasa in cursa pentru realizarea auditului extern pentru cele doua agentii de plati din Romania, prin prezentarea in fata comisiei de licitatie a unei oferte agreate si de comisi
PricewaterhouseCoopers este singura companie de consultanta financiara ramasa in cursa pentru realizarea auditului extern pentru cele doua agentii de plati din Romania, prin prezentarea in fata comisiei de licitatie a unei oferte agreate si de comisia de analiza.
Aceasta intrucat nici una din celelalte sase firme care au achizitionat caietul de sarcini nu si-a prezentat oferta in cadrul licitatiei care a avut loc joi.
Firmele care au cumparat caietul de sarcini sunt PricewaterhouseCoopers, Agri Exp.Trading Center, Tanasescu Leana Cadar si Asociatii, Bostina si Asociatii, KPMG Romania si Ernst & Young. PricewaterhouseCoopers este lider mondial in servicii profesionale si a fost prima companie de consultata financiara care a deschis birou in Romania. Compania furnizeaza servicii de audit si consultanta in afaceri.
In prezent, comisia analizeaza oferta depusa de PricewaterhouseCoopers si daca toate conditiile sunt indeplinite, aceasta va fi firma care va realiza auditul extern pentru agentiile de plati. In caz contrar, intregul procedeu va fi reluat.
In subordinea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale functioneaza doua agentii de plati care vor gestiona fonduri comunitare. Este vorba despre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura - APIA, respectiv Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit - APDRP. Pe cele doua componente, subventii si dezvoltare rurala, Romania va primi de la Uniunea Europeana, in perioada 2007-2013 fonduri in valoare de peste 7 miliarde de euro.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.