Turismele puse la dispozitia fotbalistilor costau peste 200.000 de euro.

Adrian Mutu isi retraieste la Florenta perioada tumultuoasa de la Chelsea si gloria de la Parma. Internationalul roman a revenit alaturi de antrenorul care l-a a
Turismele puse la dispozitia fotbalistilor costau peste 200.000 de euro.

Adrian Mutu isi retraieste la Florenta perioada tumultuoasa de la Chelsea si gloria de la Parma. Internationalul roman a revenit alaturi de antrenorul care l-a ajutat sa puna citeva paragrafe la cartea sa de vizita, da goluri si este aclamat de public. Pe de alta parte, rubricile mondene ii dau din nou tircoale, iar zgomotul motoarelor puternice ii suna din nou placut. Invitat alaturi de noii sai coechipieri de la Fiorentina, Adrian Mutu a efectuat joi o vizita la baza Ferrari de la Mugello, centru de pregatire al septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher. Potrivit site-ului oficial al clubului, antrenorului echipei italiene, Cesare Prandelli, si jucatorilor formatiei li s-au pus la dispozitie trei masini: doua Ferrari Grand Turismo, a caror valoare era de cite 231.000 de euro, si un GTB Fiorano, ce costa 220.300 de euro. Jucatorii, insotiti de doi angajati de la Mugello, Doriano Borsari si Michele Cuoghi Costantini, i-au insotit pe rind pe jucatori in turul lor de circuit, pe care au rulat cu pina la 280 de kilometri pe ora. Doar portarul Sebastien Frey a cerut sa ruleze singur la volanul masinii, el fiind un fan declarat al automobilismului. Jucatorul a rulat cu 240 de kilometri pe ora pe cei 5.245 de metri ai circuitului, fiind felicitat la final de antrenor si de ceilalti coechipieri.

Mutu a intrat al treilea la boxe, fiind si el un obisnuit al hergheliilor putere. Jucatorul roman a fost, in urma cu citiva ani, cu greu oprit de mai multe echipaje ale politiei dupa o cursa nebuna prin Bucuresti, iar in garajul sau au tras pe dreapta de-a lungul timpului un Porsche, un Aston Martin, un Lincoln, un Mercedes, un BMW X5 si o limuzina Alfa Romeo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.