Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va contesta orice decizie a actionarilor Rafo de transformare in actiuni a datoriilor rafinariei la bugetul de stat, transmite un comunicat al Autoritatii. In opinia AVAS, conversia creantelor in ac
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va contesta orice decizie a actionarilor Rafo de transformare in actiuni a datoriilor rafinariei la bugetul de stat, transmite un comunicat al Autoritatii. In opinia AVAS, conversia creantelor in actiuni nu poate avea loc in absenta consimtamantului creditorului deoarece, potrivit unui principiu prevazut in Codul civil, creditorul nu poate fi obligat sa primeasca o alta prestatie decat cea datorata. Managerul general al Rafo, Marin Anton, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca statul ar putea deveni actionar majoritar la Rafo, cu circa 42% din actiunile companiei, daca planul de transformare a unor creante de circa 900 de milioane de lei in actiuni va fi realizat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.