Vaccinarea porcilor din complexe sau din ferme ar aduce prejudicii enorme economiei romanesti si, pe termen lung, ar distruge sectorul cresterii porcilor, a declarat presedintele Romalimenta, Sorin Minea. "Daca se reintroduce vaccinarea porcilor din
Vaccinarea porcilor din complexe sau din ferme ar aduce prejudicii enorme economiei romanesti si, pe termen lung, ar distruge sectorul cresterii porcilor, a declarat presedintele Romalimenta, Sorin Minea. "Daca se reintroduce vaccinarea porcilor din ferme, acest lucru ar implica interdictia exportului de carne si produse de carne, ceea ce ar insemna excluderea Romaniei din circuitul comercial european pentru multi ani", a precizat, Minea. Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara a anuntat ca va propune Ministerului Agriculturii si Guvernului reintroducerea vaccinarii contra pestei porcine. Potrivit presedintelui Autoritatii Veterinare, Marian Avram, vaccinarea porcilor este singura cale de eradicare a pestei porcine de pe teritoriul tarii. (NewsIn)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.