Hugh Hefner incearca sa o convinga pe Nicole Kidman sa pozeze pentru Playboy. Fondatorul revistei, in varsta de 80 de ani, a declarat ca a fost fermecat de Nicole, in varsta de 39 de ani, de cand a vazut-o goala in piesa "The Blue Room" realizata in
Hugh Hefner incearca sa o convinga pe Nicole Kidman sa pozeze pentru Playboy. Fondatorul revistei, in varsta de 80 de ani, a declarat ca a fost fermecat de Nicole, in varsta de 39 de ani, de cand a vazut-o goala in piesa "The Blue Room" realizata in 1999. Performanta de atunci a Nicolei a fost descrisa la acea vreme de catre un critic de teatru ca fiind "O Viagra teatrala".
Hugh Hefner si-o inchipuie deja pe Nicole pe coperta revistei, cu o tigara in mana, stand picior peste picior. De asemenea, acesta a povestit ca a mai pus ochii si pe alte australience faimoase, cum ar fi Elle MacPherson, Naomi Watts si Kylie Minogue. Daca Nicole va fi de acord sa pozeze - va calca pe urmele sotului ei - Keith Urban - care s-a dezbracat pentru Playgirl in 2001. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.