Viorel Mestecaneanu, presedintele CA al Ceahlaului, a declarat ca, dupa investitiile facute la club in timpul verii, obiectivul pentru acest sezon nu poate fi doar evitarea retrogradarii, ci cel putin ocuparea unui loc in primele 10 ale clasamentului
Viorel Mestecaneanu, presedintele CA al Ceahlaului, a declarat ca, dupa investitiile facute la club in timpul verii, obiectivul pentru acest sezon nu poate fi doar evitarea retrogradarii, ci cel putin ocuparea unui loc in primele 10 ale clasamentului. "In Liga I isi propun sa ramana Vasluiul, Pandurii sau mai stiu eu care alta formatie modesta. Dar, la cheltuielile care s-au facut pentru achizitionarea jucatorilor, acestia din urma ar trebui sa constientizeze ca am dat o gramada de bani pe ei. O intreaga avere am investit in acest an in fotbalisti, antrenori si stadion. Nu cred sa se fi facut o alta investitie atat de mare in istoria clubului", a explicat Mastacaneanu. Acesta a mentionat ca investitiile facute in vara pentru modernizarea arenei vor continua. Astfel, dupa montarea instalatiei de nocturna, data in folosinta la inceputul returului din sezonul trecut, dupa lucrarile de consolidare a arenei si a anexelor acesteia si dupa montarea unor scaune noi in tribune, s-a trecut la modernizarea vestiarelor, holurilor si birourilor. "Vom avea o pista sintetica moderna in jurul terenului, prevazuta cu toate utilitatile pentru a gazdui concursuri atletice interne si chiar internationale. Apoi, amenajarea terenului sintetic pe fosta suprafata de zgura, <<plantarea>> altor trei stalpi necesari instalatiei de nocturna la terenurile de antrenament, modernizarea tribunei oficiale si a sectorului destinat reprezentantilor mass-media. Nu in ultimul rand, am planificat amenajarea unui teren sintetic acoperit, gen balon, in zona suprafetei de bitum existente acum", a subliniat Mastacaneanu. Pe de alta parte, oficialii gruparii nemtene planuiesc amenajarea spatiilor din zona stadionului. "Ne gandim sa facem acolo spatii destinate comercializarii articolelor sportive si materialelor promotionale cu insemnele si sigla clubului nostru. Mai mult, ne-am dori sa construim un sector destinat birourilor si chiar locuintelor. Garsoniere ori apartamente care sa fie puse la dispozitia angajatilor clubului nostru veniti de prin alte parti ale tarii, fie ei jucatori sau chiar personalul care lucreaza la club", a mai afirmat Mastacaneanu.
Forminte va fi indisponibil o luna
Fundasul nemtean Alexandru Forminte (foto) va fi indisponibil o luna, dupa ce a suferit o ruptura la muschii aductori in timpul meciului cu Politehnica (scor 0-1), de la Iasi, din etapa a 2-a a Ligii I. Forminte a fost consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, diagnosticul fiind de ruptura de 3-4 milimetri la muschii aductori, cu hematom de 2 centimetri. Din cauza acestei accidentari, Forminte va avea nevoie de repaus total timp de 30 de zile. Forminte a fost inlocuit in minutul 6 al meciului de la Iasi si a explicat ca a resimtit unele dureri si in zilele premergatoare jocului. "In primele doua-trei minute, la un duel pentru minge dus undeva in tusa cu Sfarlea, am simtit doar cateva intepaturi in zona inghinala. Mi-am zis ca vor trece, dar totul s-a terminat pentru mine la o faza in care am sarit la cap, in marginea careului, impreuna cu Czernoch. Imediat dupa faza respectiva, am simtit ca <<m-am rupt>> de tot", a povestit Forminte, care crede ca absenta sa din echipa nu ar trebui sa fie o problema pentru antrenorul Mihai Stoica. Forminte s-a declarat optimist in privinta meciului de acasa cu liderul la zi, CFR Cluj. "Ne asteapta un meci foarte greu. Clujul a debutat in forta, iar asta demonstreaza inca o data ca investitiile facute la echipa lui Dorinel Munteanu asteapta rezultate mult peste cele din editia precedenta. Totusi, dau ca pronostic 1 solist. Sper sa le punem clujenilor prima <<piedica>> in acest campionat", a afirmat Forminte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.