Vacanta prelungita a celui mai celebru tatic al momentului a luat sfarsit zilele trecute, Brad Pitt revenind pe platourile de filmare ale peliculei Ocean's Thirteen, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, George Clooney, 45 de ani, si Matt Damon,
Vacanta prelungita a celui mai celebru tatic al momentului a luat sfarsit zilele trecute, Brad Pitt revenind pe platourile de filmare ale peliculei Ocean's Thirteen, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, George Clooney, 45 de ani, si Matt Damon, 35 de ani. Filmarile au loc la Los Angeles si Las Vegas, locatii in care Pitt, 42 de ani, a si primit deja vizita iubitei sale Angelina Jolie si a copiilor Maddox, patru ani, Zahara, 1 au si opt luni, si Shiloh, doua luni, relateaza revista americana "People" in ultimul sau numar. "Actorul isi imparte cu placere timpul intre filmari si familie. Cel mai important lucru pentru el in acest moment este, fireste, sa stea cat mai mult timp cu copiii. Se simte pur si simplu minunat!", a declarat un apropiat al starului. "Pe platourile de filmare se lucreaza intr-o atmosfera deosebit de destinsa pentru ca cei trei actori sunt buni prieteni si sunt fericiti sa lucreze impreuna. Muncesc mult, se trezesc uneori la 5.30 dimineata, dar se si distreaza extraordinar", povesteste o alta sursa. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.