Paul si Heather Mills McCartney au hotarat sa angajeze aceiasi avocati care i-au reprezentat pe printul Charles si pe printesa Diana in procesul de divort care a avut loc in 1996. Mills, care s-a casatorit cu fostul membru al trupei Beatles in 2002,
Paul si Heather Mills McCartney au hotarat sa angajeze aceiasi avocati care i-au reprezentat pe printul Charles si pe printesa Diana in procesul de divort care a avut loc in 1996. Mills, care s-a casatorit cu fostul membru al trupei Beatles in 2002, va fi reprezentata de Anthony Julius, de la firma de avocatura Mishcon de Reya, acelasi avocat care a reprezentat-o pe printesa Diana. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al lui Mills, Phil Hall, relateaza Reuters, citata de Mediafax. McCartney a angajat-o pe Fiona Shackleton, care l-a reprezentat printul Charles in mult mediatizatul sau proces de divort.
In momentul in care sotii McCartney au anuntat in luna mai ca vor divorta, cei doi au promis ca totul se va desfasura pe cale amiabila. Cantaretul, a carui avere se ridica la 825 de milioane de lire sterline, a sperat la un divort linistit. Heather a refuzat, insa oferta de 30 de milioane de lire sterline in schimbul unui divort rapid.
Hall a confirmat marti ca McCartney a decis sa inchida contul pe care cei doi il aveau impreuna, dupa ce Mills a retras un milion de lire sterline fara stirea lui.
Sir Paul, 64 de ani, a intentat divort la sfarsitul saptamanii trecute, iar printre motivele deciziei de a incheia mariajul care a durat patru ani, acesta a mentionat "comportamentul nerezonabil" al sotiei. Specialistii in drept sunt insa de parere ca McCartney ar putea pierde un sfert din averea sa in urma acestui divort, deoarece cei doi nu au incheiat un contract prenuptial. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.