Presedintele Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM) a fost pus, ieri, oficial sub invinuire in dosarul Rompetrol. Gabriela Anghelache a fost audiata de procurorii DIICOT in legatura cu o emisiune de obligatiuni cu conversie in actiuni. Ea este
Presedintele Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM) a fost pus, ieri, oficial sub invinuire in dosarul Rompetrol. Gabriela Anghelache a fost audiata de procurorii DIICOT in legatura cu o emisiune de obligatiuni cu conversie in actiuni. Ea este acuzata de favorizarea infractorului. Anghelache a fost chemata in biroul procurorilor si saptamana trecuta, tot in dosarul Rompetrol. Tot atunci a fost chemata la audiere si Irina Mihaela Popovici, vicepresedinte al CNVM, pentru a da detalii legate de acelasi aspect. De la CNVM au fost pusi sub invinuire, pana acum, vicepresedintele Paul Gabriel Miclaus, si Victor Eros, angajat al institutiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.