Scandalul iscat pe seama proiectului Piata Revolutiei nu pare sa se aplaneze. Reprezentantii societatii civile vor organiza astazi cea de-a treia actiune de protest impotriva sistematizarii Pietei Regale. Conform PR Grupului Civic Bucuresti, tema act
Scandalul iscat pe seama proiectului Piata Revolutiei nu pare sa se aplaneze. Reprezentantii societatii civile vor organiza astazi cea de-a treia actiune de protest impotriva sistematizarii Pietei Regale. Conform PR Grupului Civic Bucuresti, tema actiunii din Piata Universitatii o reprezinta salvarea, conservarea si punerea in valoare a tuturor cladirilor, pietelor istorice si parcurilor din Bucuresti.
Scopul acestui pichet este atragerea atentiei asupra opiniei publice, in conditiile in care "Videanu va incerca sa ne dea la o parte, sa ne dezavueze, sa ne discrediteze", ne-a declarat Mariana Duma, PR Grupului. Protestatarii vor sa sublinieze faptul ca desi a promis dezbatere publica, primarul Capitalei nu i-a contactat inca in acest sens.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.