Capitanul reprezentativei nationale de baschet "under 18" a Romaniei, Vlad Moldoveanu, a fost declarat MVP-ul diviziei secunde a Campionatului European de la Sibiu, in baza voturilor obtinute de la cei 19 antrenori ai echipelor prezente la competitie
Capitanul reprezentativei nationale de baschet "under 18" a Romaniei, Vlad Moldoveanu, a fost declarat MVP-ul diviziei secunde a Campionatului European de la Sibiu, in baza voturilor obtinute de la cei 19 antrenori ai echipelor prezente la competitie, cat si a reprezentantilor mass-media. Acumuland o linie statistica impresionanta in cele noua meciuri disputate la Euro 2006 (179 de puncte, 70 de recuperari si 18 pase decisive), tanarul jucator care evolueaza de doi ani cu succes si la Colegiul St. Jones din Washington a fost nominalizat si in cinciul de baza al turneului, fiind desemnat cea mai valoroasa extrema mica. Alaturi de Vlad Moldoveanu, oficialii FIBA-Europe l-au nominalizat in echipa de vis a Euro 2006 si pe Titus Nicoara, oradeanul primind trofeul pentru cea mai valoroasa extrema inalta dupa ce a avut o serie de evolutii foarte bune, care s-au concretizat cu o statistica la fel de impresionanta: 166 de puncte si 127 de recuperari. Tot in All Star Team au mai fost nominalizati englezul Clark, estonianul Sokk si portughezul Pinto. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.