Cel mai faimos personaj interpretat de Val Kilmer este, fara doar si poate, celebrul supererou Batman, caruia i-a dat viata in perioada in care se intalnea cu frumuseti precum Cindy Crawford. Asta se intampla insa in urma cu 11 ani pe cand Kilmer ave
Cel mai faimos personaj interpretat de Val Kilmer este, fara doar si poate, celebrul supererou Batman, caruia i-a dat viata in perioada in care se intalnea cu frumuseti precum Cindy Crawford. Asta se intampla insa in urma cu 11 ani pe cand Kilmer avea 35 de ani si, alaturi de superstaruri ca Tom Cruise sau George Clooney, era una din cele mai fierbinti partide de la Hollywood. Lucrurile s-au schimbat radical intre timp. Atat cariera actorului, cat si aspectul sau fizic s-au deteriorat semnificativ de la o vreme incoace. Imaginile suprinse recent de paparazzi pe o plaja hollywoodiana demonstreaza ca Val Kilmer nu mai are nimic in comun cu Batman-ul de altadata. "Nimic nu se compara cu prezenta unui star hollywoodian pe plaja. Dar in aceste imagini Val Kilmer pare un grasan oarecare. Are o burta imensa, care ii atarna peste sort iar muschii bratelor par de-a dreptul flescaiti. Este incredibil cat de repede se poate schimba un om care nu mai este interesat de aspectul sau fizic", spune un martor ocular. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.