Dinu Patriciu a declarat ieri, dupa o intilnire de citeva minute cu procurorii anchetatori in dosarul Rompetrol, ca le-a solicitat acestora sa nu-l mai citeze decit in momentul in care urmarirea penala este finalizata. El a mai afirmat ca exista o re
Dinu Patriciu a declarat ieri, dupa o intilnire de citeva minute cu procurorii anchetatori in dosarul Rompetrol, ca le-a solicitat acestora sa nu-l mai citeze decit in momentul in care urmarirea penala este finalizata. El a mai afirmat ca exista o rezolutie semnata de anchetatori potrivit careia urmarirea penala nu ar fi finalizata. Totodata, omul de afaceri spune ca va continua sirul contestatiilor, aratind ca, in opinia lui, ancheta nu este finalizata decit in proportie de 5,95 la suta. Patriciu sustine ca nu a vazut nici o expertiza finalizata, singurele acte de acest fel existente la dosar fiind cele extrajudiciare, realizate de un concern international. "Expertizele demonstreaza ca sint nevinovat", a mai spus Dinu Patriciu. (C. H.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.