Heather Mills, cu care sir Paul McCartney se afla in plin proces de divort, a fost umilita public in fata casei din Londra a sotului sau, in care incerca luni seara sa patrunda impreuna cu fetita sa, Beatrice, relateaza ziarul britanic "Daily Mail".
Heather Mills, cu care sir Paul McCartney se afla in plin proces de divort, a fost umilita public in fata casei din Londra a sotului sau, in care incerca luni seara sa patrunda impreuna cu fetita sa, Beatrice, relateaza ziarul britanic "Daily Mail". Personalul insarcinat cu paza imobilului din St John's Wood a chemat de urgenta politia, reclamand ca un intrus forteaza usa de la intrare. Agentii care s-au deplasat la fata locului au ramas cu gurile cascate cand au constatat ca "suspectul" era nimeni alta decat viitoarea fosta sotie a lui sir McCartney, care incerca sa patrunda in cladire cu vechea sa cheie. Mills, 38 de ani, al carei trecut pornografic a fost recent intens mediatizat, a fost chestionata de politie chiar in strada. Astfel, oamenii legii au aflat ca, in urma unei intelegeri cu McCartney, Mills si Beatrice, fetita cuplului in varsta de doi ani, urmau sa petreaca noaptea de luni spre marti in casa din St John's Wood pentru ca in ziua urmatoare copilul sa ramana cu tatal sau. "Heather era absolut impietrita", a povestit un apropiat al cupului. "Intelegerea era ca ea sa vina la Londra impreuna cu fetita si sa petreaca noaptea in casa lui Paul. Acum nu stie ce sa mai creada: ori Paul incearca s-o umileasca public, ori a fost pur si simplu o neintelegere", a mai relatat sursa citata. Dupa aproximativ cinci minute de discutii cu reprezentantii legii, Heather Mills a fost lasata sa intre in casa.
Staff-ul insarcinat cu paza proprietatii a precizat ca nu a fost pus in tema cu aceasta intelegere si ca nu a recunoscut-o pe Mills. In ultima saptamana, Paul McCartney a dispus schimbarea yalelor de la intrarea in casa, intarirea pazei prin dublarea personalului si prin amplasarea in zona a unui supraveghetor care monitorizeaza de la distanta. Conform "The Sun", Mills a petrecut noaptea de luni spre marti in casa din St John's Wood, urmand ca in cursul zilei de ieri sa se intalneasca cu Paul McCartney pentru a-i lasa fetita. Politia a confirmat incidentul de la portile casei fostului Beatles, dar purtatorii de cuvant al celor doi au refuzat sa faca orice fel de declaratii.
Din luna mai, de cand au anuntat public ca au decis sa se desparta invocand, dupa patru ani de mariaj, "diferente ireconciliabile", tensiunea dintre cei doi a crescut in mod constant. Fiica lor este unicul motiv pentru care ei se mai afla in contact. Zilele trecute, in presa britanica au fost publicate diverse articole in care se preciza ca McCartney a dispus blocarea conturilor sale dupa ce a constatat ca Mills ar fi retras sume de bani "obscen" de mari (aproximativ un milion de lire sterline). Heather locuieste acum cu fiica sa Beatrice intr-o cladire darapanata la 15 minute de palatul lui McCartney din Peasmarsh, East Sussex. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.