S-o luam pe pagini. Scurt tratat de aritmetica perversa in pagina 3. Autor - Sergiu Andon, avocatul lui Felix.

Ne-a luat vreo ora de sedinte si teorii despre prezenta, cvorum, vot, majoritate. Demonstratia este simpla: voturile CNSAS se
S-o luam pe pagini. Scurt tratat de aritmetica perversa in pagina 3. Autor - Sergiu Andon, avocatul lui Felix.

Ne-a luat vreo ora de sedinte si teorii despre prezenta, cvorum, vot, majoritate. Demonstratia este simpla: voturile CNSAS se contabilizeaza in dreptul admiterii recursului de politie politica, nu in dreptul politiei politice a lui Felix. Colega Mirela Corlatan are 10 la tabla adunarii. Cu Sergiu Andon si elevul Felix ne vedem la toamna, la Curtea de Apel. Povestea lui Jacques Iamandi, un personaj unic, in pagina 4. Noua Lege a Arhivelor Nationale ar putea sa ne deschida stenogramele mineriadelor, in pagina 5.

Bodu ar vrea sa se uite prin chitantierul Scolii Americane, in pagina 6, dar nu poate. Daca ati obosit si vi s-a facut foame, luati o pauza in pagina 7 si serviti o friptura intr-un restaurant particular deschis intr-un spital de stat. Dupa care va invitam la migratii politice, in pagina 8, ultima strigare. Stim ca va e greata, dar avem remedii in pagina 9, homeopate sau alopate, dupa gust. Unii dau bani grei ca sa bage un aspirator intr-o carte (p. 10), altii, romani de-ai nostri, baga bani in jumatate dintre hotelurile grecesti (p. 11). La-lu-lei in pagina 15, iar in 16 harta Londrei vazuta de taximetristii cehi. Sectiunea comentarii (p. 18-19) nu mai are nevoie de nici un comentariu. La Sport (p. 22), un ginecolog nimereste pasarea in zbor. Iar gloriosul Dobrovolschi (p. 24) ne invita la joc. M-am jucat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.