O mexicana in varsta de 37 de ani a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de restrictiile privind relatiile sexuale in interiorul centrului de detentie Cereso Rosa, unde este inchisa pentru trafic de droguri, transmite Mediafax. Regulamentul
O mexicana in varsta de 37 de ani a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de restrictiile privind relatiile sexuale in interiorul centrului de detentie Cereso Rosa, unde este inchisa pentru trafic de droguri, transmite Mediafax. Regulamentul interior al inchisorii permite unora dintre detinute sa primeasca lunar cate o vizita conjugala intr-o camera special amenajata din incinta centrului de detentie.
"Aici suntem 78 de detinute, dintre care 27 avem dreptul la vizite conjugale. Pentru ca nu exista decat o camera, tragem la sorti pentru a sti cine urmeaza. Eu am castigat, sotul meu trebuia sa vina duminica, dar nu am putut sa-l vad. Vreau sa-mi vad sotul saptamana aceasta si nu voi iesi din greva foamei pana cand problema mea nu se rezolva", a explicat Carolina Lopez. Directorul centrului de detentie Hector Camarillo, s-a declarat surprins de reactia lui Lopez: "Carolina are, in medie, dreptul la trei vizite in decurs de 50 de zile. Vom reface programul. In prezent detinutele au dreptul sa stea cu partenerul intre 6 si 12 ore, dar, daca problemele continua vom limita vizitele la sase ore". "Daca cererea este prea mare, vom mai amenaja o camera", a promis directorul inchisorii, pentru dezamorsarea crizei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.