Abonatii furnizorilor de telefonie mobila din Romania au vorbit in roaming 30,4 mil. minute in primul semestru al anului in curs, in crestere cu 39% fata de perioada similara din 2005, potrivit datelor preliminare furnizate Agentiei Rompres de ANRC.
Abonatii furnizorilor de telefonie mobila din Romania au vorbit in roaming 30,4 mil. minute in primul semestru al anului in curs, in crestere cu 39% fata de perioada similara din 2005, potrivit datelor preliminare furnizate Agentiei Rompres de ANRC. Cele mai multe minute - 17,7 mil. - au fost initiate de abonatii retelelor romanesti aflati in strainatate, in timp ce romanii care calatoreau in alte state au vorbit 12,7 milioane minute in primul semestru al anului 2006. In privinta traficului de mesaje scrise, 21,3 mil. SMS-uri au fost trimise pana acum, in crestere cu 52%. Segmentul mesajelor multimedia (MMS) a crescut cu 360%, pana la 125.078 MMS-uri. Toti operatorii au cazut de acord ca traficul de roaming este in crestere in perioada vacantei fata de perioadele obisnuite ale anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.