Omul de afaceri Ovidiu Tender ramane in arest. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis, ieri, recursul Parchetului la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care lui Tender i s-a revocat mandatul de arestare preventiva. Totodata, instanta a mai d
Omul de afaceri Ovidiu Tender ramane in arest. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis, ieri, recursul Parchetului la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care lui Tender i s-a revocat mandatul de arestare preventiva. Totodata, instanta a mai decis ca barbatul sa plateasca cheltuieli de judecata 500 de lei noi. In urma cu o luna, respectiv in 5 iulie, Tribunalul Bucuresti revocase mandatul de arestare preventiva a lui Tender, insa Parchetul a facut contestatie. Recursul Parchetului s-a judecat miercurea trecuta, instanta Curtii de Apel Bucuresti amanand pronuntarea pentru luni. Avocatii lui Tender au sustinut ca expertiza efectuata in dosarul de urmarire penala nu arata ca prin activitatea societatii omului de afaceri s-ar fi prejudiciat bugetul de stat. Procurorii Parchetului instantei supreme au inceput, in 1 august, prezentarea materialului de urmarire penala lui Ovidiu Tender, urmand ca dosarul acestuia sa fie inaintat curand instantei de judecata.
In acest dosar, Ovidiu Tender, alaturi de Marian Alexandru Iancu (cercetat in stare de libertate, dupa ce judecatorii au refuzat prelungirea mandatului de arestare emis pe numele acestuia - n.r.), este acuzat ca ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 2.700 de miliarde de lei vechi. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.