Cel mai mare producator auto din Coreea de Sud a anuntat o scadere de 37% a cifrei de profit pentru al doilea trimestru al anului. Fata de castigurile raportate de 613,20 de miliarde de woni (636, 949 milioane de dolari) in al doilea trimestru de anu
Cel mai mare producator auto din Coreea de Sud a anuntat o scadere de 37% a cifrei de profit pentru al doilea trimestru al anului. Fata de castigurile raportate de 613,20 de miliarde de woni (636, 949 milioane de dolari) in al doilea trimestru de anul trecut, compania a obtinut acum numai 387,29 miliarde de woni (402 milioane de dolari).
Motivul principal pentru pierderile suferite este intarirea won-ului, care a afectat negativ exporturile de autoturisme. Exporturile Hyundai au scazut in aceasta perioada cu 8,7%. 60% dintre veniturile companiei sud-coreene sunt obtinute de pe urma exporturilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.