Emil Boc a anuntat ieri ca PD si-a indeplinit obiectivul in ce priveste restructurarea secretarilor de stat ce ii revin. El a insistat insa ca procesul sa continue atat la nivelul membrilor cabinetului, cat si al agentiilor guvernamentale. "La nivelu
Emil Boc a anuntat ieri ca PD si-a indeplinit obiectivul in ce priveste restructurarea secretarilor de stat ce ii revin. El a insistat insa ca procesul sa continue atat la nivelul membrilor cabinetului, cat si al agentiilor guvernamentale. "La nivelul secretarilor de stat reducerea a fost de cel putin 30%. Solicitam Aliantei si coalitiei sa continue restructurarea mai sus si mai jos de acest nivel al secretarilor de stat", a spus Boc. El a adaugat insa ca "pana acum, cu exceptia PD, nimeni nu a avut curajul sa se atinga de aceste posturi". Liderul democrat a reluat ideea unui executiv format din 15-17 ministri cu portofoliu. Conducerile PNL si PD urmau sa se intalneasca aseara, la Palatul Victoria, pentru a se pune de acord asupra acestui subiect. Intalnirea vine dupa ce liberalii si democratii au avut schimburi dure de replici pe aceasta tema, fiecare acuzandu-i pe ceilalti ca refuza restructurarea. Reducerea secretarilor de stat cu 30% a fost ceruta de premierul Tariceanu si ulterior aprobata de PC si UDMR, intr-o sedinta a coalitiei. Liderii PD au lipsit de la intalnirea respectiva, iar ministrii democrati au anuntat ca nu vor pune in aplicare aceasta solicitare. Ulterior, premierul a spus ca va decide el in locul ministrilor care refuza sa reduca personalul din ministere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.