Municipalitatea va organiza, in cel mult o luna de zile, o noua licitatie pentru ultimele trasee de maxi-taxi din nord-vestul Capitalei, ramase neatribuite, a declarat pentru NewsIn, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei, Gheorghe
Municipalitatea va organiza, in cel mult o luna de zile, o noua licitatie pentru ultimele trasee de maxi-taxi din nord-vestul Capitalei, ramase neatribuite, a declarat pentru NewsIn, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei, Gheorghe Udriste. "Pentru cele sase trasee ramase neatribuite, Directia de Achizitii Publice din PMB va organiza, cu certitudine, o noua licitatie, in cateva saptamani", a spus Gheorghe Udriste. Potrivit sefului Directiei Transporturi exista, de asemenea, posibilitatea sa fie infiintate noi trasee, insa abia dupa ce "toate cele 17 linii existente in momentul de fata vor fi atribuite". De la 1 august, in Capitala exista 11 trasee care ocolesc centrul Bucurestiului, din cele 17 scoase la licitatie de catre Primaria Municipiului Bucuresti (PMB). Cei sapte operatori de transport care au fost desemnati in urma licitatiei circula, la periferia cartierelor Berceni, Rahova, Colentina, Pantelimon si Dristor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.