Patronatele din turism se vor intalni, astazi, cu ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu. "Intalnirea anuntata initial pentru duminica a fost amanata pentru marti. Vrem sa ne intalnim cu ministrul Berceanu pentru a ne
Patronatele din turism se vor intalni, astazi, cu ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu. "Intalnirea anuntata initial pentru duminica a fost amanata pentru marti. Vrem sa ne intalnim cu ministrul Berceanu pentru a ne prezenta, a-i spune ca exista asociatii in turismul romanesc si ca am dori sa fim consultati de catre ministru in problemele importante din acest domeniu", a spus Dragos Raducan, secretar general in cadrul Federatiei Patronatelor din Turism. Acesta a mentionat ca in cazul in care ministrul va pune in discutie numirea unui nou presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, patronatele isi vor prezenta parerea. La intalnirea stabilita pentru astazi vor participa reprezentanti ai FPTR, RCB (Romanian Convention Bureau) si ANTREC (Asociatia Nationala pentru Turismul Rural, Ecologic si Cultural).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.