Furtunile violente din ultimele 2 zile au facut prapad. 70 de localitati din 9 judete au fost afectate, 4 persoane au fost ucise de vijeliile puternice, iar alte 6 au suferit rani usoare. Potrivit datelor centralizate de Ministerul Administratiei si
Furtunile violente din ultimele 2 zile au facut prapad. 70 de localitati din 9 judete au fost afectate, 4 persoane au fost ucise de vijeliile puternice, iar alte 6 au suferit rani usoare. Potrivit datelor centralizate de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), cele mai grave probleme au fost inregistrate in judetele Botosani, Buzau, Calarasi, Dolj, Galati, Harghita, Neamt, Olt si Suceava. 358 de orase si comune au fost lasate in bezna, dupa ce vantul, insotit de ploi torentiale, a rupt 210 linii de curent. Ieri dimineata, in jurul orei 8.00, situatia arata dramatic. 356 de acoperisuri din tigla au fost distruse de vijelie si grindina in judetul Dolj, fiind afectate si 49 de gospodarii si anexe. 41 de poduri si podete au fost rupte, iar pe 30 de strazi nu s-a mai putut circula din cauza acumularilor masive de apa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.