Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza in perioada 21-31 august o actiune de inscriere in banca de date pentru barbati cu varsta cuprinsa intre 20-40 ani, care doresc sa lucreze in domeniul agricol, in strainatate, informeaza OMFM. Actiu
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza in perioada 21-31 august o actiune de inscriere in banca de date pentru barbati cu varsta cuprinsa intre 20-40 ani, care doresc sa lucreze in domeniul agricol, in strainatate, informeaza OMFM. Actiunea se va desfasura in intervalul orar 9,00-16,00, la sediul OMFM din Bucuresti. Oficiul avertizeaza ca persoanele care vor prezenta documente falsificate, fie prin stergerea sau adaugarea in mod intentionat a unor date din cuprinsul inscrisului, fie prin contrafacerea intregului inscris, la inregistrarea dosarului personal in banca de date in scopul obtinerii dreptului de a beneficia de un contract de munca in strainatate, vor fi denuntate organelor abilitate pentru cercetarea penala si pedepsirea faptelor comise. Inscrierea in banca de date OMFM constituie un prim pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.