5 August 2006de Florin Cojocaru

Lectura sub un minut

Uniunea Europeana a suplimentat de la 300.000 la 345.000 contingentul tarifar la importul de vin romanesc. Majorarea cotei de vin acordate tarii noastre s-a facut in baza unui acord intre Romania si comunitatea europeana ratificat ieri de Guvern prin
Uniunea Europeana a suplimentat de la 300.000 la 345.000 contingentul tarifar la importul de vin romanesc. Majorarea cotei de vin acordate tarii noastre s-a facut in baza unui acord intre Romania si comunitatea europeana ratificat ieri de Guvern printr-un proiect de lege.
Contingentul tarifar acordat de Romania la importul vinurilor produse in UE pentru 60.000 de hectolitri, cu exceptare de la plata taxelor vamale, nu a fost modificat. Prevederile Acordului vor intra in vigoare in prima zi a lunii urmatoare datei la care Romania notifica indeplinirea procedurilor interne de aprobare.
Proiectul de lege va fi transmis Parlamentului, spre dezbatere si adoptare.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.