Dupa doua luni de pauza, Divizia Nationala BRD isi ridica cortina intr-un nou format. Daca la editia trecuta Steaua Bucuresti a demonstrat ca nu are rivala, militarii cistigind campionatul, Cupa si titlul la rugby in 7, sezonul acesta se anun
Dupa doua luni de pauza, Divizia Nationala BRD isi ridica cortina intr-un nou format.
Daca la editia trecuta Steaua Bucuresti a demonstrat ca nu are rivala, militarii cistigind campionatul, Cupa si titlul la rugby in 7, sezonul acesta se anunta unul interesant de urmarit. Nu doar datorita noului format al competitiei, ci mai ales transferurilor care au avut loc, eterna adversara a ros-albastrilor, formatia Dinamo, reusind sa-i coopteze pe internationalii Voicu, Tudori, Mersoiu si Rus.
Cu un sistem nou de desfasurare, care aduce in plus doua echipe fata de competitia precedenta, jucindu-se dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, primele trei clasate din fiecare serie vor merge in play-off, unde se va juca pentru titlu, in timp ce ultimele trei vor juca in play-out pentru a evita retrogradarea. Isi vor disputa titlul primele patru echipe care vor urca in semifinale si apoi in finalele competitiei.
Cele 12 combatante la titlu sint impartite in doua serii: in prima Steaua, Dinamo CONCAS, U Agressione Cluj, Rulmentul Birlad, Bucovina Suceava, Olimpia Bucuresti, in cea de-a doua serie regasindu-se Contor Zenner Arad, REMIN Baia Mare, RCJ Farul Constanta, Poli Agro Unirea Iasi, Stiinta Petrosani, CS Petrom Timisoara. Astazi, de la ora 18.00, in Capitala, iubitorii ovalului pot urmari pe stadionul Olimpia partida dintre echipa gazda, nou-promovata in prima divizie, si campioana en titre Steaua.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.