In ciuda umorului negru pentru care sint recunoscuti, britanicii vor sa interzica o parodie televizata.

Teroristi arabi care indreapta un avion inspre sediul Parlamentului de la Londra, scalpul lui Tony Blair perforat de un glont, o
In ciuda umorului negru pentru care sint recunoscuti, britanicii vor sa interzica o parodie televizata.

Teroristi arabi care indreapta un avion inspre sediul Parlamentului de la Londra, scalpul lui Tony Blair perforat de un glont, o explozie pusa la cale de Hamas in centrul Tel Avivului sint citeva dintre scenele emisiunii "Time Trumpet" difuzata de BBC 2. Programul are insa zilele numarate, laburistii lui Blair solicitind scoaterea lui pe tusa, pe motiv ca este "nesanatos" si cu un caracter "indoielnic", arata publicatia "Daily News", citata de Rompres. "In timp ce in Orientul Mijlociu oamenii mor de ambele parti, a incerca sa faci glume pe seama a ceea ce se intimpla acolo este nu doar de prost gust, ci si nociv. Nu este nimic mai macabru decit sa rizi de oameni care mor linga tine", considera Andrew Dismore, deputat laburist.

Totodata, el solicita conducerii BBC sa inceteze difuzarea emisiunii. In replica, ofiterul de presa al postului sustine ca scenariul "Time Trumpet" este unul fantezist, iar actiunea se petrece in anul 2030.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.