"Poli" Timisoara a facut o oferta lui Dinamo pentru transferul atacantului Claudiu Niculescu, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "Timisoara ne-a facut o propunere, prin impresarii Ioan si Victor Becali,
"Poli" Timisoara a facut o oferta lui Dinamo pentru transferul atacantului Claudiu Niculescu, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "Timisoara ne-a facut o propunere, prin impresarii Ioan si Victor Becali, pentru Claudiu Niculescu, dar pentru moment totul este la stadiu de oferta. Nu s-a luat nici o decizie. In prima instanta, asteptam raspunsul antrenorului Mircea Rednic. Dupa raspunsul lui, ne vom aseza la masa tratativelor si vom negocia. Este o decizie grea, pentru care Rednic va trebui sa isi asume responsabilitatea", au precizat sursele citate. Conform acelorasi surse, directorul executiv al clubului, Cristian Borcea, si fostul actionar Gigi Netoiu sunt interesati in transferul jucatorului pentru ca il detin in coproprietate: "Deocamdata, Borcea asteapta un raspuns, insa ar vrea sa il vanda pentru ca si el si Gigi Netoiu au bani de recuperat". Contactat telefonic de Mediafax, presedintele Consiliului de Administratie al lui "Poli" Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca nu poate spune, deocamdata, nimic despre interesul gruparii banatene fata de atacantul dinamovist. "Nu am cum sa confirm, dar nici sa infirm aceasta stire. Eu sunt interesat sa urmaresc tot ce este de valoare in campionatul romanesc pentru a aduce la Timisoara fotbalisti care sa acopere posturile pe care suntem descoperiti. Nu va pot spune mai multe la aceasta ora", a spus Iancu. Niculescu este nemultumit la Dinamo de faptul ca, dupa preluarea conducerii tehnice de catre Rednic, evolueaza mai putin, el nefiind folosit decat o repriza in meciul retur cu Hibernians, in Cupa UEFA, si cateva minute in prima etapa a Ligii I, cu FC National. In cazul in care s-ar realiza transferul, Niculescu ar fi al patrulea jucator dinamovist important care va evolua la Timisoara, dupa Plesan, transferat anul trecut, Grigorie si Alexa, ultimii doi achizitionati in aceasta vara de "Poli". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.