Marian Paclesan, mijlocasul de la Jiul Petrosani, a declarat ca l-a iertat pe rapidistul Vali Negru, dupa conflictul avut la meciul din ultima etapa a sezonului trecut. Desi au trecut doua luni de la partida Jiul Petrosani - Rapid, scor 1-0, din etap
Marian Paclesan, mijlocasul de la Jiul Petrosani, a declarat ca l-a iertat pe rapidistul Vali Negru, dupa conflictul avut la meciul din ultima etapa a sezonului trecut. Desi au trecut doua luni de la partida Jiul Petrosani - Rapid, scor 1-0, din etapa a 30-a a Diviziei A, sezonul 2005-2006, Paclesan are o cicatrice de cinci centimetri pe pometele stang, dupa ce a fost lovit cu cramponul de catre Valentin Negru. "Se vede destul de tare, dar ce a fost a fost, se pot intampla astfel de lucruri pe un teren de fotbal. Eu l-am iertat pentru ceea ce mi-a facut si nici nu vreau sa ma mai gandesc la acel meci", a spus Paclesan. In ultima etapa a sezonului trecut, in timpul partidei de la Petrosani, rapidistii Daniel Niculae, Vasile Maftei, Romeo Stancu, Daniel Coman si Marius Constantin au fost eliminati. Arbitrul Anton Helesteanu a fost nevoit sa opreasca partida in minutul 76, la scorul de 1-0 pentru Jiul, dupa ce Rapid a ramas in sase jucatori si, conform regulamentului, meciul nu mai putea continua. Partida Rapid - Jiul, din etapa a 2-a a Ligii I, se va disputa astazi, la Ploiesti, deoarece stadionul echipei giulestene este suspendat o etapa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.