Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto dreapta), a declarat ieri ca nu va renunta la a cere Jiului Petrosani o cota-parte din suma de transfer a lui Alexandru Badoiu la "Poli" Timisoara. Craiova a depus un memoriu la FRF, prin care sol
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto dreapta), a declarat ieri ca nu va renunta la a cere Jiului Petrosani o cota-parte din suma de transfer a lui Alexandru Badoiu la "Poli" Timisoara. Craiova a depus un memoriu la FRF, prin care solicita 200.000 de dolari, suma ce ar reprezinta 35% din banii platiti de "Poli" catre Jiul, dar conducatorii gruparii din Petrosani au declarat ca refuza sa plateasca! "Avem stipulata o clauza prin care noi trebuie sa incasam 35% dintr-un eventual transfer. Patronul de la Jiul a facut greseala sa divulge suma transferului lui Badoiu la Timisoara. Vom depune la FRF actele prin care sa certificam acest lucru si cu siguranta ni se va da dreptate", a declarat Mititelu. In replica, secretarul Jiului, Marian Spiru, a declarat ca "minerii" nu vor da nici un ban Universitatii Craiova, indiferent cate memorii vor face oltenii la federatie. "Craiova umbla cu prostii, mismasuri. E o noua modalitate a lui Mititelu de a nu da nici un ban Jiului pentru transferul lui Apetri. Nu le dam nici un ban!", a spus Spiru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.