Comisia de Apel a FRF a decis sa desfiinteze o decizie a Comisiei de Disciplina, care respinsese actiunea formulata de LPF impotriva lui Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National. Iacov a fost gasit nevinovat de Comisia de Disciplina in ce
Comisia de Apel a FRF a decis sa desfiinteze o decizie a Comisiei de Disciplina, care respinsese actiunea formulata de LPF impotriva lui Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National. Iacov a fost gasit nevinovat de Comisia de Disciplina in ceea ce priveste savarsirea unor abateri disciplinare prevazute de art. 32.1 din Regulamentul Disciplinar, insa Comisia de Apel a hotarat, dupa un apel al LPF, ca Iacov sa fie suspendat pentru o etapa pentru jigniri aduse membrilor comisiilor federale. De asemenea, Comisia de Apel a admis si apelul formulat de Constantin Iacov si a desfiintat alte doua hotarari ale Comisiei de Disciplina, retrimitandu-i acesteia, spre rejudecare, cauzele respective. In urma memoriilor depuse de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si de secretarul general al acesteia, Valentin Alexandru, Comisia de Disciplina il sanctionase pe Iacov, pentru declaratii jignitoare la adresa celor doi oficiali ai LPF, cu cate un avertisment si cu cate o penalitate financiara de 2000 de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.