Carlos Alberto Fernandes a declarat pentru cotidianul "O Jogo" ca asteapta cu nerabdare intalnirea cu portughezii de la Standard Liege, la meciul din 9 august, din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League. "Astept momentul cu ner
Carlos Alberto Fernandes a declarat pentru cotidianul "O Jogo" ca asteapta cu nerabdare intalnirea cu portughezii de la Standard Liege, la meciul din 9 august, din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League. "Astept momentul cu nerabdare si curiozitate, pentru ca voi putea revedea fosti colegi si voi putea vorbi in portugheza. Areias a jucat cu mine, va fi foarte frumos sa-l reintalnesc", a afirmat Carlos. La Standard evolueaza patru fotbalisti portughezi: Conceicao, Coelho, Sa Pinto si Areias. "O Jogo" scrie ca portarul Carlos este incert pentru meciul cu Standard, dupa ce a suferit o entorsa la piciorul stang inaintea partidei cu ND Gorica si a fost obligat sa ramana pe banca de rezerve. "Eu voiam sa joc, dar presedintele si antrenorul nu m-au lasat. Piciorul mi s-a umflat imediat", a afirmat Carlos, care, potrivit "O Jogo", a fost obligat sa ramana pe banca de rezerve deoarece arbitrul nu a permis inlocuirea sa pe foaia de joc. Publicatia portugheza sustine ca acum prioritatea lui Carlos este recuperarea totala pentru confruntarea cu portughezii de la Standard. "Vom vedea daca voi juca. Antrenorul si presedintele isi doresc mult sa joc de aceasta data, dar nu stiu daca va fi asa", a spus Carlos. Cotidianul portughez mai noteaza ca, in acest moment, Carlos se gandeste doar la Steaua, insa el a marturisit ca "pana la finalul perioadei de transferuri orice este posibil". "Ultimele zile vor fi foarte importante", a spus Carlos, implicat intr-un incident la pauza meciului cu ND Gorica, atunci cand a lovit aparatul unui fotoreporter. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.