5 August 2006

Lectura de un minut

O companie detinuta de un fond de investitii anunta constructia de blocuri cu 21 de etaje, in zona Lujerului din Bucuresti.

Societatea Winmarkt Alfa va dezvolta in Bucuresti un ansamblu rezidential format din mai multe blocuri de locui
O companie detinuta de un fond de investitii anunta constructia de blocuri cu 21 de etaje, in zona Lujerului din Bucuresti.

Societatea Winmarkt Alfa va dezvolta in Bucuresti un ansamblu rezidential format din mai multe blocuri de locuinte, de 10 si 21 de etaje. Complexul va fi construit pe strada Lujerului si va cuprinde, de asemenea, spatii comerciale, terenuri de sport, un centru de intretinere si sanatate si parcaje auto, subterane si supraterane. Firma Westfourth Arhitecture va intermedia obtinerea autorizatiei de constructie. Societatile Winmarkt SA, Bucuresti Alfa Center si TEC

Administrare Afaceri detin intregul pachet de parti sociale al Winmarkt Alfa. Winmarkt SA administreaza 17 centre comerciale, cu o suprafata inchiriabila de peste 115.000 de metri patrati, in 14 orase. Societatea este detinuta de fondul de investitii New Century Holdings (NCH).

NCH administreaza pe piata romaneasca mai multe fonduri de investitii, printre care Broadhurst si Lindsell Enterprises, si detine participatii majoritare la producatorul de panificatie Vel Pitar, compania de constructii IMSAT, magazinele Romarta si Winmarkt, precum si la societatile UMEB si Anticoroziv.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.