Banca Comerciala Romana a realizat in primul semetru al anului in curs, un profit net cu putin peste 450 de milioane lei, in scadere cu 5%, in termeni reali, comparativ cu rezultatele consemnate in perioada similara a anului trecut, cand a raportat u
Banca Comerciala Romana a realizat in primul semetru al anului in curs, un profit net cu putin peste 450 de milioane lei, in scadere cu 5%, in termeni reali, comparativ cu rezultatele consemnate in perioada similara a anului trecut, cand a raportat un castig de 443 milioane lei. Exprimat in euro, profitul celei mai mari banci din Romania a crescut insa de la 121 milioane euro, la aproximativ 127 milioane euro, potrivit unor surse din banca, informeaza Mediafax.
BCR a incheiat anul 2005 cu un profit de 742,3 milioane de lei (peste 202 milioane euro) si active de 32,9 miliarde de lei (peste 9 miliarde euro). Dupa primul trimestru al acestui an, banca a anuntat active de peste zece miliarde de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.