IBM a anuntat lansarea unei noi solutii hardware si software care sprijina companiile mici si mijlocii in rezolvarea problemelor de gestionare a e-mailului, de imbunatatire a eficientei e-mail-ului si de respectare a regulamentelor in vigoare.
IBM a anuntat lansarea unei noi solutii hardware si software care sprijina companiile mici si mijlocii in rezolvarea problemelor de gestionare a e-mailului, de imbunatatire a eficientei e-mail-ului si de respectare a regulamentelor in vigoare.
Noua oferta IBM CommonStore E-Mail Archiving Solution, cea mai recenta din gama capabilitatilor de compatibilitate a IBM, este o combinatie de produse hardware si software care ajuta clientii sa implementeze rapid, sa automatizeze gestionarea e-mailului si sa imbunatateasca performantele sistemului de e-mail. Solutia permite regasirea rapida si cu usurinta a e-mailurilor, pentru a indeplini cerintele impuse de verificarile de audit si cerintele legislative privind accesul la informatie.
Disponibila prin intermediul partenerilor de afaceri IBM, solutia functioneaza pe servere existente de e-mail pentru a transfera in caz de nevoie e-mailul si atasamentele din sistemul de mesagerie in vederea oferirii unui spatiu virtual nelimitat in casuta de e-mail si pentru a imbunatati operatiunile in cadrul sistemului, in timp ce e-mailul este mentinut intr-o arhiva, pentru a putea fi accesat pe termen lung. Implementarea in mai putin de o zi asigura o valorificare mai rapida, prin comparatie cu alte solutii de arhivare, a caror instalare si configurare poate dura zile si chiar saptamani.
"Solutia IBM pentru arhivarea e-mailului permite distribuitorilor nostri sa capitalizeze solicitarile in continua crestere pentru solutii de stocare si gestionare eficienta a e-mailului, ce vin de la clientii mici si mijlocii", a declarat Pete Peterson, vice-presedinte Tech Data, Systems Product Marketing. "Aceasta este inca o oferta importanta de la Tech Data IBM One Team, care ajuta distribuitorii sa ofere rapid solutii de tip valoare adaugata, solicitate de clienti".
Sustinuta de serverele IBM BladeCenter, bazate pe ultimele procesoare AMD Opteron cu consum redus de energie, pentru a sprijini clientii in obtinerea de capabilitati de procesare avansate a informatiilor legate de activitatea companiei, solutia IBM pentru arhivarea e-mailului este complet preincarcata si pre-testata cu IBM DB2 Content Manager si IBM DB2 CommonStore, pentru a sustine IBM Lotus Notes sau Microsoft Exchange. De asemenea, solutia include software-ul de management al stocarii Tivoli si software-ul de dezvoltare de aplicatii WebSphere Application Server, pentru o abordare completa de utilizare a solutiei de arhivare a e-mail-ului.
"Aceasta solutie pre-incarcata de arhivare a e-mailului este un exemplu al felului in care IBM si AMD colaboreaza pentru a livra inovatia clientilor nostri, adresandu-se astfel uneia dintre cele mai presante cerinte legate de activitatea lor", a spus Terri Hall, vice-presedinte al Software Alliances, AMD.
"Prin oferirea solutiei de management a arhivei de e-mail folosind un singur instrument software, bazat pe un server IBM BladeCenter cu procesor AMD Opteron pentru solutii de calcul de inalta performanta, IBM lanseaza inca o solutie importanta pentru companiile mici si mijlocii".
IBM anunta si lansarea unui nou software pentru cautarea avansata a mesajelor de e-mail, de asemenea proiectat pentru a ajuta clientii sa foloseasca regulamentele de compatibilitate ca o oportunitate de a transforma procesele de afaceri importante si de a-si imbunatati eficienta.
IBM E-Mail Search pentru CommonStore pentru Lotus Domino si Microsoft Exchange ajuta clientii care au nevoie de mesaje de e-mail pentru scopuri regulatorii sau pentru alinierea la cerintele legislative privind accesul la informatie. Folosind o interfata web, IBM E-Mail Search for CommonStore ofera optiunea de cautare avansata in e-mail si atasament si abilitatea de a pastra e-mailuri in asteptare. IBM DB2 Records Manager poate fi adaugat pentru completarea solutiei de gestiune a inregistrarilor, auditare si raportare a e-mailului. Amandoua pot fi adaugate la Solutia pre-incarcata de arhivare a e-mailului IBM CommonStore pentru urmarirea unor cerinte de compatibilitate mai complexe si suport in situatii de litigiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.