Lucratorii din domeniul Finantelor Publice vor beneficia de o scoala, unde vor putea invata si beneficia de spatii de cazare. Grigore Popescu, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu, este decis ca in actualul sediu al Finantelor si
Lucratorii din domeniul Finantelor Publice vor beneficia de o scoala, unde vor putea invata si beneficia de spatii de cazare. Grigore Popescu, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu, este decis ca in actualul sediu al Finantelor sibiene sa deschida o scoala pentru cei 32.000 de angajati ai Ministerului Finantelor, potrivit NewsIn.
DGFP Sibiu se va muta in cladirea Centrului Economic din Sibiu, unde se afla acum si sediul Romtelecom, Banc Post si CEC, a precizat Popescu. Mutarea efectiva va avea loc dupa terminarea lucrarilor, preconizata pentru sfarsitul acestui an. Proiectul initiat de Grigore Popescu pentru eventuala scoala de finantisti este depus la conducerea Ministerului Finantelor si asteapta aprobarea sefilor Finantelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.