3 August 2006

Lectura de un minut

Programul de guvernare alternativa al Partidului Social-Democrat (PSD) va fi finalizat pana la 15 august, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu. El a spus ca, prin finalizarea acestui program, PSD este pregatit pentru a
Programul de guvernare alternativa al Partidului Social-Democrat (PSD) va fi finalizat pana la 15 august, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu. El a spus ca, prin finalizarea acestui program, PSD este pregatit pentru alegeri anticipate. Diaconescu a precizat ca "PSD doreste alegeri anticipate si va merge singur la aceste alegeri". Programul de guvernare al PSD cuprinde trei mari capitole consacrate sistemului de pensii, sistemului de sanatate si domeniului educatiei si cercetarii. Potrivit lui Cristian Diaconescu, prima masura urgenta va fi infiintarea Fondului Solidaritatea si schimbarea fundamentala a sistemului de pensii din Romania. PSD mai intentioneaza, in programul de guvernare, sa elimine actualele legi ale sanatatii si sa aplice masuri urgente de reforma. In domeniul educatiei, programul de guvernare cuprinde o serie de elemente privind modernizarea si restructurarea sistemului prin alocarea "unui procent corespunzator din Produsul Intern Brut". "PSD isi asuma responsabilitatea sa ia aceste masuri in primele luni de guvernare", a afirmat Cristian Diaconescu. (Rompres)

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.