Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism propune Guvernului Romaniei unele masuri care ar trebui adoptate dupa demisia lui Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism. Astfel, ANAT cere repunerea de catre Guvernul Calin Popescu
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism propune Guvernului Romaniei unele masuri care ar trebui adoptate dupa demisia lui Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism. Astfel, ANAT cere repunerea de catre Guvernul Calin Popescu Tariceanu a industriei turistice a Romaniei ca prioritate nationala, aceasta reprezentand una dintre putinele industrii viabile in context european.
De asemenea, ANAT doreste ca Executivul sa se ocupe cu selectionarea si nominalizarea pentru functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism a unei persoane calificate, care sa coaguleze toate componentele turismului romanesc pentru indeplinirea strategiei de dezvoltare in domeniu, se arata intr-un comunicat al ANAT.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.