Actualul subsecretar de stat din Ministerul Economiei si Comertului, Nicolae Buzdun, este favorit pentru a prelua functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, au declarat pentru Rompres reprezentanti ai agentiilor de turism din Roman
Actualul subsecretar de stat din Ministerul Economiei si Comertului, Nicolae Buzdun, este favorit pentru a prelua functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, au declarat pentru Rompres reprezentanti ai agentiilor de turism din Romania. Buzdun l-ar putea inlocui din functie pe Ovidiu Iuliu Marian, care si-a inaintat luni demisia din functie, motivand unele probleme de ordin personal.
Demisia lui Iuliu Marian a fost cauzata si de un interviu acordat unui saptamanal, in care fostul presedinte ANT aducea injurii si acuzatii grave operatorilor din turismul romanesc si hotelierilor de pe litoral. Nicolae Buzdun este recomandat de perioada 2000 - 2005, cand a fost director al lantului hotelier Perla Majestic Group, din care fac parte Complexul Majestic, Complexul Perla, Complexul Select, toate din Mamaia, Complexul Coral Beach din Navodari, Complexul Majestic din statiunea Jupiter, Complexul Majestic din Olimp si Hotelul Hebe. Din 2005, Buzdun a fost numit subsecretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Comertului. Prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Lucia Morariu, sustine de asemenea numirea lui Buzdun.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.