In tara
Vremea va fi instabila in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si local in Oltenia, zone unde vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie si c
In tara
Vremea va fi instabila in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si local in Oltenia, zone unde vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 40-50 l/mp. In restul teritoriului vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza in Campia Romana, cerul va fi variabil, iar aversele si fenomenele electrice se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 25 si 35 de grade, iar temperaturile minime se vor situa intre 14 si 24 de grade.
La Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza, cand indicele de confort termic temperatura-umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 18-20 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.