Seful Cancelariei Primului-Ministru, Aleodor Francu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a fost elaborat un act normativ pentru stimularea financiara a inspectorilor Oficiului pentru Protectia Consumatorului, transmite corespondentul New
Seful Cancelariei Primului-Ministru, Aleodor Francu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a fost elaborat un act normativ pentru stimularea financiara a inspectorilor Oficiului pentru Protectia Consumatorului, transmite corespondentul NewsIn.
Francu a precizat ca nu le poate cere performanta si corectitudine in conditiile in care acestia sunt platiti cu 4-5 milioane de lei pe luna. "Nu poti sa ceri unui inspector de la OPC sa aiba o atitudine foarte corecta atat timp cat il platesti cu 4-5 milioane de lei pe luna. Prin hotarare de Guvern se pot da stimulente inspectorilor de la OPC pana la de trei ori salariul. E greu sa-i ceri performanta cand are o salarizare scazuta. Performanta i-o poti cere atunci cand el are o satisfactie financiara. Sunt convins ca daca nu dadeam aceste stimulente nu ma asteptam la nicio modificare. Cu aceste stimulente cel putin sper sa-si schimbe comportamentul", a declarat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.