Vizita in Romania i-a purtat noroc. Shakira si trupa Red Hot Chili Peppers au cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards 2006. Atat diva latino, cat si rockerii de la Chili Peppers concureaza la categoria "cel mai bun videoclip al anului",
Vizita in Romania i-a purtat noroc. Shakira si trupa Red Hot Chili Peppers au cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards 2006. Atat diva latino, cat si rockerii de la Chili Peppers concureaza la categoria "cel mai bun videoclip al anului", pentru "Hips Don't Lie" si, respectiv, "Dani California". La aceeasi sectiune au mai intrat in competitie Christina Aguilera, Madonna si cei de la Panic! At The Disco.
La categoria "cel mai bun videoclip al unei interprete" se lupta Shakira si Aguilera, Kelly Clarkson cu "Because of You", Nelly Furtado cu "Promiscuous" si Madonna cu "Hung Up", piesa nominalizata si la categoriile "cel mai bun videoclip dance", "cel mai bun videoclip pop" si "cea mai buna coregrafie".
Nick Lachey cu "What's Left of Me", James Blunt cu "You're Beautiful", Kanye West cu "Gold Digger", T.I. cu "What You Know" si Busta Rhymes cu "Touch It Remix" vor premiul pentru "cel mai bun videoclip al unui interpret".
Trofeele vor fi inmanate la 31 august, la Radio City Music Hall din New York.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.