Proprietarii cladirilor cu risc seismic ridicat care refuza lucrarile de consolidare a imobilelor ar putea raspunde penal, a declarat marti, ministrul delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, Laszlo Borbely. Acesta a adaugat ca in ur
Proprietarii cladirilor cu risc seismic ridicat care refuza lucrarile de consolidare a imobilelor ar putea raspunde penal, a declarat marti, ministrul delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, Laszlo Borbely. Acesta a adaugat ca in urma unei discutii cu Ministerul Justitiei a obtinut un acord pentru modificarea legislatiei. Potrivit lui Laszlo Borbely, proprietarii care nu vor permite accesul in locuinta persoanelor insarcinate cu lucrarile de consolidare vor raspunde penal. Toate cheltuielile pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic ridicat vor fi asigurate de la bugetul de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.