Renault-Nissan Romania a livrat 1.445 de vehicule celor inscrisi in programul de innoire a parcului auto, iar alti 1.300 de proprietari ai unor masini mai vechi de 12 ani s-au inscris pe listele importatorului, au declarat marti, pentru NewsIn, repre
Renault-Nissan Romania a livrat 1.445 de vehicule celor inscrisi in programul de innoire a parcului auto, iar alti 1.300 de proprietari ai unor masini mai vechi de 12 ani s-au inscris pe listele importatorului, au declarat marti, pentru NewsIn, reprezentanti ai Renault-Nissan Romania.
In dimineata zilei de 31 iulie, Renault-Nissan Romania facturase si livrase 1.445 de vehicule catre cei inscrisi in programul "Rabla", gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu (AFM). Compania a acordat pana acum 2.702 note de acceptare in program si a acoperit 81% din cele 3.328 de locuri primite la distribuire, au declarat sursele citate.
Dintre cei care doresc sa-si schimbe masina mai veche de 12 ani cu un Renault, 2.053 au optat pentru Clio Symbol, 349 au ales Megane Sedan, iar 203 au optat pentru noua varianta a modelului Clio.
Renault-Nissan a primit anul acesta o cincime dintre cele 16.500 de locuri ale programului prin care posesorii unor masini mai vechi de 12 ani isi pot lua automobile noi, economisind 3.000 de lei - prima de casare oferita de AFM.
Producatorii interni Dacia si Daewoo au solicitat toate locurile din program si au primit fiecare cate 4.576 de locuri. Ambii au anuntat ca au epuizat deja locurile primite. La Dacia, acest lucru s-a intamplat pe 5 iulie, in prima zi de inscrieri, iar la Daewoo, o saptamana mai tarziu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.