Selectionerul a convocat 12 stranieri pentru amicalul cu Cipru.

Daniel Niculae vine pentru prima oara la nationala Romaniei din postura de stranier. Transferat in aceasta vara la echipa franceza Auxerre, Nico a fost convocat de selection
Selectionerul a convocat 12 stranieri pentru amicalul cu Cipru.

Daniel Niculae vine pentru prima oara la nationala Romaniei din postura de stranier. Transferat in aceasta vara la echipa franceza Auxerre, Nico a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical cu Cipru, programat pe 16 august, ora 20.00, pe stadionul Farul din Constanta. Desi este cunoscut ca un tip orgolios, selectionerul a trecut repede peste incidentul pe care l-a avut cu Adrian Mutu in SUA si l-a convocat pe Briliant la prima actiune a nationalei de dupa turneul american. Alaturi de Niculae si de Mutu, pentru partida cu Cipru, Piturca a mai fost convocati alti zece stranieri: Bogdan Lobont (Fiorentina), Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamas (Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Paul Codrea (US Palermo), Razvan Cocis (FC Sheriff Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Florentin Petre (TSKA Sofia) si Ciprian Marica (Sahtior). Chiar daca negociaza transferul la alte echipe, Tamas si Codrea au primit faxurile de convocare la echipele la care sint inca legitimati, Spartak Moscova, respectiv US Palermo. In cazul parafarii actelor de transfer, alte faxuri vor fi trimise in timp util noilor cluburi la care vor ajunge cei doi fotbalisti romani. Reunirea lotului va avea loc pe data de 14 august, tricolorii urmind a se deplasa cu autocarul la Mamaia. (R.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.