Membrii trupei Proconsul si-au reluat turneele pe litoral dupa ce si-au incarcat bateriile departe de casa. Proconsulii au abandonat pentru cateva zile promovarea albumului ''Balade. Pentru tine'', si-au facut bagajele si au plecat in Bulgaria, pentr
Membrii trupei Proconsul si-au reluat turneele pe litoral dupa ce si-au incarcat bateriile departe de casa. Proconsulii au abandonat pentru cateva zile promovarea albumului ''Balade. Pentru tine'', si-au facut bagajele si au plecat in Bulgaria, pentru a vedea show-ul uneia dintre cele mai tari trupe rock, Whitesnake. Concertul, care a avut loc la Covarna, a adunat peste 20.000 de fani. Printre spectatori s-au aflat si cei de la Voltaj.
Trupa Proconsul a inceput sa-si incerce norocul si pe alte meleaguri. In luna iulie, Bodo si compania au sustinut cinci concerte in aer liber la Vicenza, Padova, Verona, Treviso si Venetia. Turneul a avut ca scop promovarea imaginii Romaniei in Italia, in preajma aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.