Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza in luna august 189 de programe de formare profesionala gratuite pentru someri. Agentiile judetene si a municipiului Bucuresti pentru ocuparea fortei de munca vor organiza in luna august pr
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza in luna august 189 de programe de formare profesionala gratuite pentru someri. Agentiile judetene si a municipiului Bucuresti pentru ocuparea fortei de munca vor organiza in luna august programe de formare profesionala pentru 3.807 persoane, prin centrele proprii de formare profesionala, prin centrele regionale de formare profesionala pentru adulti si prin furnizorii de formare profesionala, autorizati in conditiile legii. Meseriile si calificarile in care vor fi pregatite cele mai multe persoane sunt cele de lucrator in cresterea animalelor (274 persoane), lucrator in comert (239 persoane), confectioner asamblor articole din textile (238 persoane) etc. Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot afla informatii suplimentare in legatura cu programele de formare profesionala de la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.