La aproximativ 2,5 miliarde lei vechi s-ar fi ridicat profitul unei firme din Bucuresti, daca ar fi "aruncat" pe piata cele 15.000 flacoane de parfum contrafacute.
Politistii de frontiera si vamesii au reusit insa sa descopere transportul, i
La aproximativ 2,5 miliarde lei vechi s-ar fi ridicat profitul unei firme din Bucuresti, daca ar fi "aruncat" pe piata cele 15.000 flacoane de parfum contrafacute.
Politistii de frontiera si vamesii au reusit insa sa descopere transportul, iar toata marfa a fost confiscata. Cele 14.737 de sticlute de parfum au fost descoperite la Giurgiu, intr-un autocamion care venea din Dubai, condus de cetateanul turc Huseyin Y., 49 de ani. Desi in actele care insoteau transportul figurau diverse bunuri textile, aparatura electrocasnica, electronice si parfumuri, oamenii legii au trecut la verificari amanuntite pentru ca existau suspiciuni cu privire la marcile si originea acestora. In urma controlului, s-a constatat ca cele 14.737 flacoane, inscriptionate Lapidus, Paco Rabanne, Ugo Girl, Just Happy, Eternity By Calvin Klein, Channel No. 5, Polo, Sport, Flirt, Graphite, Dark Blue By Hugo Boss, Samsara etc. ar putea fi falsificate. Daca ar fi fost vandute la pretul produselor originale, s-ar fi incasat echivalentul a 75.000 euro. Marfa urmeaza sa fie expertizata, iar soferul turc s-a ales cu dosar penal pentru punere in circulatie de marfuri contrafacute, purtand mentiuni false privind marcile. Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum provenienta exacta a bunurilor si cate astfel de transporturi au mai fost realizate pentru firma din Capitala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.